• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Розважальний вечір "Він чи Вона?" до Дня закоханих

Розважальний вечір "Він чи Вона?" до Дня закоханих

2017-02-17


День Святого Валентина – дуже ніжне та добре свято, день, в який люди відкрито говорять про найбільш прекрасне в світі почуття – про любов. В цей холодний лютневий день на душі тепло як ніколи, а повітря заполонили відчуття щастя і романтики. Це свято давно вже стали із задоволенням святкувати всі - і дорослі, і діти.

17 лютого 2017 року на базі Григорівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів було проведено свято-змагання до Дня святого Валентина під назвою «Він чи Вона?». За перемогу в інтелектуальній грі змагалися команда дівчат та команда хлопців 9-11 класів.

Вирішували долю учасників почесні члени журі: вчитель англійської мови – Криворучко Світлана Леонідівна та медична сестра – Осика Наталія Миколаївна.

Команди хлопців та дівчат на чолі з ведучими – Альоною Ігорівною та Русланом Павловичем змагалися в кмітливості і винахідливості.

Протягом семи раундів гри «Він чи Вона?» учасникам треба було отримати відповідь на одвічне питання: хто головний у школі, а також показати, наскільки добре вони знають і розуміють своїх суперників.

За результатами 7 конкурсів та фінального завдання члени журі обрали переможців, ними стали дівчата.

Всі учасники були нагороджені солодощами.

Також, після завершення свята, була проведена дискотека.

Кiлькiсть переглядiв: 191

Коментарi