• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Вечір відпочинку для старшокласників

Вечір відпочинку для старшокласників

2017-10-27

Якщо в календарі немає свята, а за вікном осінь, то потрібно придумати своє маленьке свято і відзначити його, а інакше буде зовсім невесело. Ось і у нас в школі пройшов осінній бал у вигляді конкурсної програми, де визначали «Короля та королеву осені - 2017» серед учнів 8-11 класів.

Програма свята складалась із різноманітних конкурсів, які повинні були допомогти журі визначити короля та королеву. В програмі були конкурси: розминка,реклама за дві хвилини, сумочка, макіяж, перешкоди, впевненість, пантоміма, творчий та вальс.

Від кожного класу було представлено по парі: 8 клас – Малюта Яна та Проскуряков Денис, 9 клас – Кодаченко Ольга та Величко Данило, 10 клас – Косячко Руслана та Єпік Антон, 11 клас – Авраменко Альона та Велієв Руслан.

Всі учасники старанно підготувались до творчого конкурсу та вразили суддів своїми образами та винахідливістю. Переможницею стала пара 10 класу - Косячко Руслана та Єпік Антон.

Під час конкурсної програми для вболівальників та глядачів випала можливість заробити додаткові бали для своїх однокласників. Свято пройшло у атмосфері краси та особливого, осіннього настрою!

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi