9 травня. День в історії України

2018-05-09

/Files/images/2017-2018_nr/SAM_8750.JPG

День Перемоги є днем торжества безсмертного подвигу народу - переможця над фашизмом, всенародної пам'яті про його боротьбу за свободу і незалежність Батьківщини.

Дорогу ціну заплатив український народ у найстрашнішій за всю світову історію війні 1939-1945 рр. Не щезне в пам’яті людській, не піде в забуття великий подвиг і велика трагедія нашого народу – його битва, його перемога. Не можна забути тих, хто віддав своє життя для щастя інших.

Протягом місяця в школі проводилися виховні години, конкурс творчих робіт «Нездоланність українців - гідність держави», конкурс малюнків «Життя заради України: нам є чим пишатися», години спілкування, урок мужності «Мужність і відвага крізь покоління», перегляд історико-патріотичних фільмів, присвячених воїнам-визволителям, учасникам бойових дій Другої світової війни, антитерористичної операції на сході України.

/Files/images/2017-2018_nr/SAM_8753.JPG

8 травня ми, як і всі українці, відзначили День пам’яті та примирення, а 9 травня – День Перемоги над нацизмом у Європі. Ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя для нашого щастя.

У День Перемоги учні, вчителі та батьки приєдналися до урочистих заходів, присвячених вшануванню подвигу українського народу в роки Другої світової війні, що відбувалися в нашому селищі. Зокрема учня 1-4 класів підготували танець "Ми діти України", Н.Ф.Пєліхова підготувала гарну пісню.

/Files/images/2017-2018_nr/SAM_8756.JPG

День пам’яті і примирення, День Перемоги – це «свято зі сльозами на очах», дні пам’яті, скорботи і безкінечної вдячності нашим ветеранам. Ми завжди пам'ятатимемо ціну, яку заплатили наші прадіди і діди за надану можливість наступним поколінням жити, народжувати і виховувати дітей.

День Перемоги – це ще і свято єднання поколінь. Переповнює гордість як за наших ветеранів Другої світової, так і за мужніх воїнів АТО!

Дякуємо Вам за відвагу та патріотизм.

Зі святом Перемоги! А найкращим подарунком для всіх хай буде мирне небо над усією Україною!

Нехай ніколи не згасне пам'ять про всіх тих, хто поліг у боях, хто віддав своє життя задля нашого щастя.

/Files/images/2017-2018_nr/SAM_8758.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 234

Коментарi