• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • День захисту дітей в пришкільному таборі відпочинку "Капітошка"

День захисту дітей в пришкільному таборі відпочинку "Капітошка"

2018-06-01

/Files/images/2018_tabr_vdpochinku/SAM_8804.JPG

/Files/images/2018_tabr_vdpochinku/SAM_8802.JPG

Щорічно 1 червня в Україні та по всьому світу відзначається Міжнародний день захисту дітей, який покликаний привернути увагу до захисту прав дитини.

В цей день для вихованців пришкільного табору відпочинку з денним перебуванням «Капітошка» проведено урочистий святковий захід.

Урочисте відкриття свята розпочалося з флеш-мобу та привітальними словами головного спеціаліста відділу освіти Світловодської районної державної адміністрації Сачевської Лариси Романівни, яка привітала всіх присутніх зі святом та початком літа, побажала успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул, здійснення дитячих мрій і сподівань, щоб діти були здоровими, розумними, мудрими та щасливими.

Святково-розважальне дійство проходило біля сільського Будинку культури, де відбувся святковий концерт з насиченою конкурсною програмою. Діти із задоволенням брали участь у спортивно-розважальних естафетах, змаганнях та інших заходах. І традиційно пройшов конкурс малюнків на асфальті на тему "Я маю право".

/Files/images/2018_tabr_vdpochinku/SAM_8805.JPG

Захід, присвячений Міжнародному дню захисту дітей, організували та провели: начальник відділу освіти, молоді та спорту Світловодської районної державної адміністрації Сергій Скопич, директор Світловодського районного центру сімʼї та молоді Микола Середенко, головний спеціаліст відділу культури і туризму Анастасія Супруненко, творчий колектив Світловодського районного Будинку культури, під керівництвом Надії Грижунової.

/Files/images/2018_tabr_vdpochinku/SAM_8809.JPG

Під час святкового заходу учасникам було вручено солодощі та подарунки.

А на завершення табірного дня дітям влаштували спортивні змагання.

/Files/images/2018_tabr_vdpochinku/SAM_8810.JPG

/Files/images/2018_tabr_vdpochinku/SAM_8813.JPG

/Files/images/2018_tabr_vdpochinku/SAM_8815.JPG

/Files/images/2018_tabr_vdpochinku/SAM_8816.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 466

Коментарi